Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανέττα Κιόση


AnettaΗ Αννέτα Κιόση αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2004 (άδεια άσκησης επαγγέλματος αρ. πρωτ. 24/17359). Tην ίδια χρονιά έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωστικής ψυχολογίας με την ανακοίνωση «Σχολική επίδοση και πρόσκτηση αναγνωστικών και ορθογραφικών ικανοτήτων δίγλωσσων μαθητών στο Ελληνικό ορθογραφικό σύστημα».

Εκπαιδεύτηκε στην Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γνωστικών Συμπεριφορικών Θεραπειών (EABCT-European Association for Behavioural and Cognitive Therapy),ξεκινώντας έτσι μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις και σεμινάρια την κατάρτιση της σχετικά με την ψυχοπαθολογία και θεραπεία ενηλίκων και παιδιών.

Στην συνέχεια απέκτησε κλινική εμπειρία στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου λαμβάνοντας, το δίπλωμα κλινικής εκπαίδευσης στην Παθολογία του Λόγου, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, όπου και εκπαιδεύτηκε στην οικογενειακή συστημική ψυχοθεραπεία, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Βορειοδυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης και στο Κέντρο Υποστήριξης Γονέων συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα απασχόλησης και φύλαξης αυτιστικών παιδιών στο σπίτι.

Το 2006-2007 εργάστηκε ως Υπεύθυνη του Γραφείου Προώθησης στην Απασχόληση και Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών, στο ΚΕΚ ΕΡΓΟΜΑΘΗΣΗ Α.Ε και αποτέλεσε συνεργάτης του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας (ΚΕΣΑΥ-ΙΜΟΠ).

Το 2008-2011 εργάστηκε ψυχοθεραπευτικά στο Ιατρείο Παιδοψυχιατρικής και ψυχοθεραπείας Τιμόθεου Σάββα, παράλληλα αρχίζει να εργάζεται στο ιδιωτικό της γραφείο.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το κέντρο "γίγνεσθαι" από το 2011, ενώ παράλληλα ήταν συνεργάτης στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και στο πανεπιστημιακό φροντιστήριο Πλάτων.

Σημερα συνεργάζεται σταθερά με το Κέντρο Νησίδα, από την ίδρυσή του το 2018, όπου προσφέρει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, καθώς επίσης και συμβουλευτικής γονέων, εμψύχωση ομάδων παιδιών και εφήβων και ομαδικής συμβουλευτικής γονέων.

Τελευταία άρθρα από τον/την Αννέτα Κιόση